Författare

Redaktör för Svenska Apologetiksällskapet.

Om inlägget

av Publicerat: 26 september 2016Ämnen: Apologetiska träffar, Svenska ApologetiksällskapetKommentarer inaktiverade för Apologetiska träffar i LyckseleEtiketter: 104 ord1 minuters läsningvisningar: 83

Dela inlägget!

Apologetiska träffar i Lycksele

Apologetiska träffar i Lycksele
 
”Kristen på goda grunder” heter en serie på 6 apologetiska träffar med Magnus Lindborg och Martin Walldén vilka båda är medlemmar i Svenska Apologetiksällskapet.
 
Magnus är med i Pingstkyrkan och Martin är präst i Svenska kyrkan. Således är det inte knutet till någon enskild kyrkogrupp. 
 
Träffarna sker på ortens Second Hand varför det blir lätt för ALLA att våga sig dit. Dessutom finns det möjlighet till fika.
 
Träffarna sker:
1) 11 oktober 18:30 – 20:00
2) 25 oktober 18:30 – 20:00
3) 8 november 18:30 – 20:00
4) 22 november 18:30 – 20:00
5) 6 december 18:30 – 20:00
6) 13 december 18:30 – 20:00
 
Besök gärna FB-sidan ’Kristen grund’ och eventet där.

Just nu på bloggen

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

VÅGA FRÅGA Konferens i Malmö 31 maj–2 juni
– Att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös

Välkommen till Våga fråga – en konferens om tro och tvivel. Undersökningar visar att många ungdomar lämnar den kristna tron för att de upplever att frågor och tvivel inte tas på allvar. Under dessa dagar vill vi utforska de frågor våra ungdomar ställer. Konferensen är öppen för alla som är intresserade av att undersöka den kristna tron närmare.

Läs mer och anmäl dig via länk i bio!
... Läs merLäs mindre

3 weeks ago
Att dekonstruera sin tro är hetare än någonsin! Passande nog har anmälan till vårens konferens har öppnat! Våga fråga - att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös. Konferensen kommer att ta upp varför folk lämnar kyrkan och de skäl som ofta ligger bakom. Välkomna!
Mer info och anmälan här:  https://apologia.se/vaga-fraga/

Att dekonstruera sin tro är hetare än någonsin! Passande nog har anmälan till vårens konferens har öppnat! "Våga fråga - att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös." Konferensen kommer att ta upp varför folk lämnar kyrkan och de skäl som ofta ligger bakom. Välkomna!
Mer info och anmälan här: apologia.se/vaga-fraga/
... Läs merLäs mindre

2 months ago
Visa mer