Författare

Denna skribent har ännu inte fyllt i någon information.
So far the författare has created 2 blog entries.

Om inlägget

av Publicerat: 16 juli 2017Ämnen: Fri vilja1 kommentarEtiketter: 42 ord0 minuters läsningvisningar: 284

Dela inlägget!

John Lennox svarar på frågor om den fria viljan

Den här veckan får du ett extra inlägg med en kort liten bonusvideo, ca 7 min, med anledning av diskussionerna i kommentarsfälten kring den fria viljan. Det är John Lennox som svarar på frågan om den fria viljan.

En kommentar

  1. […] Jesus och evangeliernas trovärdighet Stefan Gustavsson […]

kommentarer är stängda.

Just nu på bloggen

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Att dekonstruera sin tro är hetare än någonsin! Passande nog har anmälan till vårens konferens har öppnat! Våga fråga - att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös. Konferensen kommer att ta upp varför folk lämnar kyrkan och de skäl som ofta ligger bakom. Välkomna!
Mer info och anmälan här:  https://apologia.se/vaga-fraga/

Att dekonstruera sin tro är hetare än någonsin! Passande nog har anmälan till vårens konferens har öppnat! "Våga fråga - att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös." Konferensen kommer att ta upp varför folk lämnar kyrkan och de skäl som ofta ligger bakom. Välkomna!
Mer info och anmälan här: apologia.se/vaga-fraga/
... Läs merLäs mindre

2 weeks ago
Visa mer