Författare

Denna skribent har ännu inte fyllt i någon information.
So far the författare has created 18 blog entries.

Om inlägget

av Publicerat: 29 juli 2017Ämnen: Vetenskap och troKommentarer inaktiverade för Ett samtal om vetenskap och tro (John Lennox, Stefan Gustavsson, Christer Sturmark, Ulf Danielsson)Etiketter: , , , , , , , , 68 ord0 minuters läsningvisningar: 60

Dela inlägget!

Ett samtal om vetenskap och tro (John Lennox, Stefan Gustavsson, Christer Sturmark, Ulf Danielsson)

Här kommer ett intressant panelsamtal om tro och vetenskap som arrangerades av Apologia och sändes på UR Samtiden 2012.

Fyra debattörer medverkar: Christer Sturmark, ordförande i Humanisterna, och Ulf Danielsson, professor i teoretisk fysik representerar en naturalistisk världsåskådning. John Lennox, professor i matematik, och  Stefan Gustavsson, direktor för Credoakademin har en teistisk syn på världen.

IMG_5098

Här finner du debatten!

Just nu på bloggen

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Att dekonstruera sin tro är hetare än någonsin! Passande nog har anmälan till vårens konferens har öppnat! Våga fråga - att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös. Konferensen kommer att ta upp varför folk lämnar kyrkan och de skäl som ofta ligger bakom. Välkomna!
Mer info och anmälan här:  https://apologia.se/vaga-fraga/

Att dekonstruera sin tro är hetare än någonsin! Passande nog har anmälan till vårens konferens har öppnat! "Våga fråga - att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös." Konferensen kommer att ta upp varför folk lämnar kyrkan och de skäl som ofta ligger bakom. Välkomna!
Mer info och anmälan här: apologia.se/vaga-fraga/
... Läs merLäs mindre

2 weeks ago
Visa mer