Författare

Redaktör för Svenska Apologetiksällskapet.

Om inlägget

av Publicerat: 15 april 2018Ämnen: Vetenskap och tro, Skapelse & evolutionKommentarer inaktiverade för Naturen är lite för fantastiskEtiketter: , , , , , 87 ord0 minuters läsningvisningar: 134

Dela inlägget!

Naturen är lite för fantastisk

Man kan bygga för funktion. Det är praktiskt.

Man kan också bygga med estetik i främsta rummet. Funktionen täcks med skönhet och design.

Sådan är naturen. Fylld av skönhet och ett överdåd som många gånger inte har någon uppenbar praktisk nytta, ingen funktion som kan anpassas till det bättre.

Darwinismen fungerar inte som förklaringsmodell när vi möter verkligheten. Här i barockens biologi – mysteriet med icke-adaptiv ordning:

 

Just nu på bloggen

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

VÅGA FRÅGA Konferens i Malmö 31 maj–2 juni
– Att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös

Välkommen till Våga fråga – en konferens om tro och tvivel. Undersökningar visar att många ungdomar lämnar den kristna tron för att de upplever att frågor och tvivel inte tas på allvar. Under dessa dagar vill vi utforska de frågor våra ungdomar ställer. Konferensen är öppen för alla som är intresserade av att undersöka den kristna tron närmare.

Läs mer och anmäl dig via länk i bio!
... Läs merLäs mindre

1 month ago
Att dekonstruera sin tro är hetare än någonsin! Passande nog har anmälan till vårens konferens har öppnat! Våga fråga - att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös. Konferensen kommer att ta upp varför folk lämnar kyrkan och de skäl som ofta ligger bakom. Välkomna!
Mer info och anmälan här:  https://apologia.se/vaga-fraga/

Att dekonstruera sin tro är hetare än någonsin! Passande nog har anmälan till vårens konferens har öppnat! "Våga fråga - att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös." Konferensen kommer att ta upp varför folk lämnar kyrkan och de skäl som ofta ligger bakom. Välkomna!
Mer info och anmälan här: apologia.se/vaga-fraga/
... Läs merLäs mindre

3 months ago
Visa mer