Författare

Son, make, förälder Kristen, präst, apologet Några ord som karaktäriserar denna i Lycksele boende präst, verksam inom Svenska kyrkan. Jag är bördig från Vikbolandet utanför Norrköping. Jag är uppväxt inom kyrkan i en bred bemärkelse, jag kunde Bibelns berättelser, men under min tonårstid växte frågan: ”Har Jesus funnits?” senare växte också frågan om Gud och vetenskap fram: ”Känner de varandra?” Efter mycket läsande, samtalande, undersökande landade min tro åter i hjärtat omvägen via huvudet! Min frälsare lever, han finns och Gud är grunden för allt!

Om inlägget

av Publicerat: 4 mars 2021Ämnen: Blogg, Svenska ApologetiksällskapetKommentarer inaktiverade för Några ord om Ravi ZachariasEtiketter: 105 ord1 minuters läsningvisningar: 124

Dela inlägget!

Några ord om Ravi Zacharias

Vi har publicerat inlägg om och vill med det följande förtydliga vår ståndpunkt.

Artiklarna i denna serie (del 1, del 2) skrevs innan anklagelserna mot Ravi Zacharias hade blivit offentliga. Med detta meddelande vill vi (artikelförfattaren och SAS) göra det klart att vi fördömer de handlingar mot kvinnorna och deras familjer som det har bekräftats att Ravi har utfört. Vi väljer att behålla texten som den skrevs med anledning av att det finns material från organisationen RZIM som har producerats av andra apologeter som också fördömer det som Ravi har gjort.

Just nu på bloggen

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Att dekonstruera sin tro är hetare än någonsin! Passande nog har anmälan till vårens konferens har öppnat! Våga fråga - att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös. Konferensen kommer att ta upp varför folk lämnar kyrkan och de skäl som ofta ligger bakom. Välkomna!
Mer info och anmälan här:  https://apologia.se/vaga-fraga/

Att dekonstruera sin tro är hetare än någonsin! Passande nog har anmälan till vårens konferens har öppnat! "Våga fråga - att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös." Konferensen kommer att ta upp varför folk lämnar kyrkan och de skäl som ofta ligger bakom. Välkomna!
Mer info och anmälan här: apologia.se/vaga-fraga/
... Läs merLäs mindre

3 weeks ago
Visa mer