Författare

Redaktör för Svenska Apologetiksällskapet.

Om inlägget

av Publicerat: 20 september 2022Ämnen: Svenska Apologetiksällskapet, BloggKommentarer inaktiverade för Svenska Apologetiksällskapet har ny hemsida!Etiketter: , 82 ord0 minuters läsningvisningar: 170

Dela inlägget!

Svenska Apologetiksällskapet har ny hemsida!

Välkommen till Svenska Apologetiksällskapets nya hemsida! Vi hoppas att den ska vara till glädje för dig som är intresserad av kristen tro och dess försvar. Bloggen har fått en rejäl ansiktslyftning – förhoppningsvis är det lättare att hitta det du söker. Botanisera även bland resten av sidorna – mediasamlingen och länksamlingen innehåller t ex mycket användbar apologetiskt material. Välkommen att höra av dig om du har synpunkter på sidan!

Just nu på bloggen

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Att dekonstruera sin tro är hetare än någonsin! Passande nog har anmälan till vårens konferens har öppnat! Våga fråga - att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös. Konferensen kommer att ta upp varför folk lämnar kyrkan och de skäl som ofta ligger bakom. Välkomna!
Mer info och anmälan här:  https://apologia.se/vaga-fraga/

Att dekonstruera sin tro är hetare än någonsin! Passande nog har anmälan till vårens konferens har öppnat! "Våga fråga - att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös." Konferensen kommer att ta upp varför folk lämnar kyrkan och de skäl som ofta ligger bakom. Välkomna!
Mer info och anmälan här: apologia.se/vaga-fraga/
... Läs merLäs mindre

3 weeks ago
Visa mer