På sidan ’Om oss’ står bland annat att läsa om vår vision och mål. Vi vill vara en naturlig mötesplats för artiklar, bloggtexter, videoklipp samt samtalsämnen som rör det apologetiska och gudsförnekande området. Således är det ett mål och ambition att fylla bloggen med apologetisk material i olika former – så länge innehållet är bra och undervisande är formen en bisak. Oavsett om du är en erfaren författare eller vill pröva dina vingar och skriva en kort första apologetisk text så kan bloggen vara en plattform för dig!

Det finns två kategorier av bloggare hos SAS: Författare som regelbundet delar med sig av apologetiska tankar samt gästbloggare. Som gästbloggare kan man skriva ett enstaka inlägg utan att binda upp sig för att skriva mer. Att bli författare/gästbloggare sker antingen via en förfrågan från oss eller via intresseanmälan.

När man skriver en apologetisk text måste man ständigt vara medveten om möjliga invändningar mot ens resonemang. Man måste kunna förutsäga vilken slags kritik man får. För den som vill ta steget och prova på att skriva en apologetisk text så finns övriga författare tillgängliga som bollplank och ”ateisternas agent” i granskning av texter för den som önskar. Vi ser gärna att våra återkommande skribenter är medlemmar i föreningen.

Vare sig man är en av SAS etablerade författare och skribenter, gästbloggare eller vill göra sin första insats så är vi alla – som del av samma kropp – lika värdefulla. Du är värdefull.

Vill du skriva hos oss?


Hör av dig till oss så återkommer vi!