Svenska Apologetiksällskapet (SAS) syftar till att vara ett forum för att styrka apologeter och uppmuntra kristna inom alla samfund och församlingar till ett apologetiskt ansvar för Sverige. SAS har främst tre grundläggande uppdrag, att:

  • Väcka nya apologeter i Sverige
  • Stödja befintliga apologeter i Sverige
  • Forma befintliga apologeter i Sverige

Du kan läsa mer om Svenska Apologetiksällskapet här. Tycker du det är viktigt att kristna kan försvara sin tro? Vill du stödja det apologetiska arbetet i Sverige? I så fall är du varmt välkommen som medlem i Svenska apologetiksällskapet!

Som medlem får du tillgång till ett diskussionsforum där vi samtalar om apologetiska ämnen och där det finns möjlighet att ställa frågor och få svar av kunniga apologeter. Du får också tillgång till föreläsningsmaterial som du själv kan använda när du håller föredrag inom olika apologetiska ämnen. Då och då ordnar vi även föreläsningar är webbinarier som är exklusiva för Svenska Apologetiksällskapets medlemmar. Du har också rösträtt på årsmötena och möjlighet att vara med och påverka föreningens arbete. Välkommen!

För att bli medlem i Svenska Apologetiksällskapet svarar du på frågorna nedan och betalar sedan in den årliga medlemsavgiften på 100 kr till bankgiro 5336-0293 eller Swish 123-065 63 06. Därefter kommer du att få inloggning till medlemssidorna. Hör av dig vid frågor.