Författare

Redaktör för Svenska Apologetiksällskapet.

Om inlägget

av Publicerat: 13 september 2016Ämnen: Gud, Guds existens, SekulärhumanismKommentarer inaktiverade för Debatt om Guds existens (Selander och Gustavsson vs. Sturmark och Lindenfors)Etiketter: , , , , , 34 ord0 minuters läsningvisningar: 78

Dela inlägget!

Debatt om Guds existens (Selander och Gustavsson vs. Sturmark och Lindenfors)

Debatt om Guds existens mellan å ena sidan Mats Selander och Stefan Gustavsson (Apologia) och å andra sidan Christer Sturmark och Patrik Lindenfors (Humanisterna). Kungsholmens gymnasium 20160906.

Vänliga hälsningar

Ted Sjövall
Administration och webb

Just nu på bloggen

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Att dekonstruera sin tro är hetare än någonsin! Passande nog har anmälan till vårens konferens har öppnat! Våga fråga - att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös. Konferensen kommer att ta upp varför folk lämnar kyrkan och de skäl som ofta ligger bakom. Välkomna!
Mer info och anmälan här:  https://apologia.se/vaga-fraga/

Att dekonstruera sin tro är hetare än någonsin! Passande nog har anmälan till vårens konferens har öppnat! "Våga fråga - att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös." Konferensen kommer att ta upp varför folk lämnar kyrkan och de skäl som ofta ligger bakom. Välkomna!
Mer info och anmälan här: apologia.se/vaga-fraga/
... Läs merLäs mindre

2 weeks ago
Visa mer