Författare

Denna skribent har ännu inte fyllt i någon information.
So far the författare has created 18 blog entries.

Om inlägget

av Publicerat: 8 oktober 2017Ämnen: Guds existens, GudKommentarer inaktiverade för Does God exist? (Debatt Craig vs. Nugent)Etiketter: , , , 45 ord0 minuters läsningvisningar: 84

Dela inlägget!

Does God exist? (Debatt Craig vs. Nugent)

Veckans film är en sevärd, ganska nyinspelad debatt från Irland. Apologeten William Lane Craig möter ateisten Michael Nugent i ett intressant resonemang kring Guds existens. Debatten börjar efter ungefär 9 min inledning, som kan hoppas över.


Just nu på bloggen

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Att dekonstruera sin tro är hetare än någonsin! Passande nog har anmälan till vårens konferens har öppnat! Våga fråga - att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös. Konferensen kommer att ta upp varför folk lämnar kyrkan och de skäl som ofta ligger bakom. Välkomna!
Mer info och anmälan här:  https://apologia.se/vaga-fraga/

Att dekonstruera sin tro är hetare än någonsin! Passande nog har anmälan till vårens konferens har öppnat! "Våga fråga - att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös." Konferensen kommer att ta upp varför folk lämnar kyrkan och de skäl som ofta ligger bakom. Välkomna!
Mer info och anmälan här: apologia.se/vaga-fraga/
... Läs merLäs mindre

2 weeks ago
Visa mer