Författare

Pastor och truckförare som använder apologetiken för att dela sin tro i vardagen.

Om inlägget

av Publicerat: 25 november 2017Ämnen: Apologetisk metod, Tillämpning av apologetikKommentarer inaktiverade för Apologetik i praktik i vardagenEtiketter: , 67 ord0 minuters läsningvisningar: 79

Dela inlägget!

Apologetik i praktik i vardagen

Veckans film kommer från Svenska Apologetiksällskapets konferens för någon tid sedan, och  är en presentation av hur det kan fungera att förklara och försvara den kristna tron på sin arbetsplats. Henrik Kindvall är truckförare till vardags, dessutom pastor, och delar här på ett lättfattligt och intresseväckande sätt sina erfarenheter och tankar.


Just nu på bloggen

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Att dekonstruera sin tro är hetare än någonsin! Passande nog har anmälan till vårens konferens har öppnat! Våga fråga - att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös. Konferensen kommer att ta upp varför folk lämnar kyrkan och de skäl som ofta ligger bakom. Välkomna!
Mer info och anmälan här:  https://apologia.se/vaga-fraga/

Att dekonstruera sin tro är hetare än någonsin! Passande nog har anmälan till vårens konferens har öppnat! "Våga fråga - att ifrågasätta sin tro utan att bli svarslös." Konferensen kommer att ta upp varför folk lämnar kyrkan och de skäl som ofta ligger bakom. Välkomna!
Mer info och anmälan här: apologia.se/vaga-fraga/
... Läs merLäs mindre

2 weeks ago
Visa mer